Sosyal Etkinlikler

 

Sosyal Etkinlikler ile “Okulunu seven öğrenci derslerinde başarılı olur.” düşüncesinden yola çıkarak öğrencilerin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini desteklemek hedeflenir.

Birinci, ikinci, üçüncü ve sekizinci sınıf öğrencilerimiz haftada 1 gün 2 ders sportif veyakültürel etkinliğe, dördüncü sınıftan yedinci sınıfa kadar haftada 1 gün 2 ders spor, 1 gün 2 ders de sanat etkinliğine katılırlar.

Beden Eğitimi dersleri dördüncü sınıftan itibaren branşlara ayırılıp Sportif Etkinlikler adı altında Sosyal Etkinlik olarak yapılır.

Etkinliklerin tamamına her öğrenci kendi yaş grubuyla katılır.

1 ve 2. sınıf etkinlikleri

Jimnastik, Satranç, Perküsyon, Yaratıcı Drama

3. sınıf etkinlikleri

Tiyatro, Keman, Masa Tenisi, Viyolonsel, Voleybol, Basketbol, Futbol, Satranç, Seramik, Akrobatik, Jimnastik, Pop Dans, Jimnastik

Sportif Etkinlikler (4-5-6-7. Sınıflar)

Akrobatik Jimnastik, Jimnastik, Beden Eğitimi, Basketbol, Futbol, Voleybol, Masa Tenisi

Kültürel Etkinlikler (4-5-6-7-8.sınıflar)

Keman, Viyolonsel, Klasik Gitar, Pop Orkestrası, Perküsyon, Satranç, Bilişim Teknolojileri, STEM, Güzel Sanatlar, Cam Tasarım, Seramik, Tiyatro, İngilizce Tiyatro, Sürdürülebilirlik, Pop Dans, Vals

Spor Okulu Çalışmaları

Hafta içi ve hafta sonu jimnastik, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında spor okulu faaliyetleri yapılmaktadır.