ÖZEL ALEV OKULLARI

KURUMSAL İNDİRİM YÖNETMELİĞİ

Aşağıda belirtilen firmalar ile Avusturya ve Alman kökenli ya da ortaklı firmalarda çalışan velilerimizin, kurumda çalıştıklarını belgelemeleri koşulu ile, okulumuzda okuyan ya da okumaya hak kazanan çocukları, %10 kurumsal indirimden belirtilen kurumlarda çalıştıkları süre boyunca faydalanırlar. Eğitim öğretim yılı içerisinde çalıştığı kurumdan ayrılan ya da emekli olan velilerimizin öğrencilerinin indirimleri, içinde bulunulan eğitim öğretim yılı boyunca devam eder.

Ayrıca iş ortaklığımız olan firmalarda (Compass Group PLC, Turkcell, Enmag, Denizbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve yıl içinde işbirliği yaptığımız firmalar) çalışan velilerimizin çocuklarına da %10 kurumsal indirim uygulanmaktadır. Bu indirim kurumumuzun firma ile çalıştığı süre boyunca devam eder. Eğitim öğretim yılı içerisinde iş ortağımız firmalardan ayrılan ya da emekli olan velilerimizin öğrencilerinin indirimleri, içinde bulunulan eğitim öğretim yılı boyunca devam eder.

KURUMSAL İNDİRİMİ OLAN FİRMALAR
FİBA HOLDİNG