22-27 ARALIK KAYAK KAMPIMIZ
Avusturya Lisesi kayak takımı ile lise ve ilköğretim bölümü öğrencilerimizin katıldığı kampta 116 öğrenci toplam 18 saat ders aldı. Kayak dersleri dışında günde 2 saat öğretmenler nezaretinde etüt yapan öğrenciler böylece bir anlamda okulu Uludağ'a taşımış oldular.
 
Çok verimli geçen kampın sonucunda yeni katılan kayakçılarla takımımızın kayakçı sayısı 70'e yaklaştı. Organizasyon açısından kampın bilançosu ilgi çekiciydi. 116 öğrenci 16 gruba ayrılarak sekiz kayak öğretmeninden ders aldılar. Böylece dağın her tarafında kırmızı montlarıyla ALEV'li kayakçılara rastlamak mümkündü. Öğrencilerinin % 25' inin kayak kampına katıldığı okulumuz şu anda katılım oranıyla Türkiye'de tartışmasız birinci sırada.
 
YARIYIL KAYAK KAMPLARIMIZ

 

Bu yılki yarıyıl tatili kayak kamplarımızı yine Uludağ Alkoçlar Otel'de organize ettik. Geçen yıla göre katılımın % 30 artmasıyla gerçekleşen kayak kamplarımızda 39 öğrenci kayağa yeni başlarken 155 öğrenci de kayağını ilerletme imkanı buldu. Bu arada kayak takımımızın alt yapısı için de yeni elemanları tanıma fırsatı bulduk. Yarıyıl tatilindeki kayak kamplarımız bu yıl da 3 dönem halinde organize edildi. 15-20 Ocak tarihleri arasında organize ettiğimiz 1. döneme 3,4,5,6,7 ve 8. sınıflar yalnız ya da aileleriyle, 20-25 Ocak ile 25-29 Ocak tarihleri arasında organize ettiğimiz 2. ve 3. döneme ise ana sınıfı, 1 ve 2. sınıflar ile 3. sınıflardan yalnız kayağa yeni başlayan öğrenciler katıldılar. 2. ve 3. dönemde önceki yıllarda olduğu gibi veliler çocuklarını öğretmenlerimize sabah teslim edip, akşam aldılar. Böylece veliler tatil yapma imkanı bulurlarken öğrenciler de arkadaşlarıyla öğretmenler eşliğinde oyunlar oynama ve kayak eğitimi alma imkanı buldular.
 
16-19 MART KAYAK KAMPIMIZ
 
 
16-19 Mart'ta düzenlediğimiz kampa da ana sınıfı, 1, 2 ve 3. sınıflar aileleriyle katıldılar. Katılım bu kampta geçen yıla oranla % 35 daha fazlaydı. Yarıyıl kapının ardından bu kampa da katılan 3. sınıf öğrencilerinden bazıları kayak takımı aday kadrosuna girdiler.